zaterdag 24 augustus 2013

Stempels maken

Een creatief dagje, nog voor Eva's verjaardag: stempels maken!
Het was voor mij de eerste keer. Gummen en stempelkussens kocht ik bij de Hema, gutsen leende ik van school en een beschrijving vond ik hier. Na een heerlijke lunch gingen we aan de slag. We zochten wat inspiratie voor een tekening op internet en na ongeveer 1,5 uur werken, is dit het resulaat:


Maandag gaan de stempels mee naar school en kunnen we de kinderen die goed hun best doen, belonen met een mooie stempel, zelf gemaakt door de juf! :)

Tussendoor genoten we van een stroopwafelmuffin:

 
Het recept vond ik hier.6 opmerkingen:

 1. Amai! Dat is een mooi resultaat.
  Ik wil het ook al een tijdje uitproberen, maar is tot nu toe nog niet gelukt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed gelukt zeg en dat in anderhalf uur tijd!!
  Geen bloed aan te pas gekomen?? Gisteren haakwerkjes in elkaar gezet maar enkele keren moeten stoppen om de stopnaald (met scherpe punt) uit mijn vingers te trekken. Het gevolg laat zich raden. Zo'n guts is voor mij waarschijnlijk niet zo'n goed idee, vrees ik.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ging heel goed met de guts... geen gewonden!! :)

   Verwijderen
 3. Ze zijn echt wel super leuk geworden! Het was ook erg leuk om te doen en echt niet zo moeilijk als ik vooraf had gedacht. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel voor dit leuke cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat zijn ze goed gelukt!! Ik heb een poging gewaagd, maar bleek er niet zo handig mee te zijn :) maar als ik dit zo zie, ga ik nogmaals maar een poging wagen... Wat zullen de kids de stempels leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen